Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaUdálostiPůjčka na splátky půjčekJednoduchá a dostupná půjčka - Všechny lokality

Jednoduchá a dostupná půjčka

Nabídka - [19.06. 2018] Smazat / Editovat / Topovat

Potřebujete si půjčit peníze a hledáte možnost získání nebankovního úvěru? Rádi byste se ale přitom vyhnuli podvodníkům a zlodějům? Požadujete rychlé jednání? Jste na správné adrese.
Peníze vám převedeme na Váš bankovní účet do 24 hod od schválení, půjčku sjednáme po telefonu, výsledek žádosti budete znát do půl hodiny a nemusíte na pobočku ani na podpis smlouvy. Nevyžadujeme přitom žádné poplatky před podpisem smlouvy a přesnou výši úroků i jednotlivých splátek budete znát už při sjednání smlouvy. Půjčka je vhodná pro osoby s doložitelným příjmem,zaměstnané, důchodce i cizince s trvalým pobytem na území ČR.Žadatel ovšem nesmí být v insolvenci ani v exekuci.
Při splnění podmínek bonusu za řádné splácení, klientovi vracíme až 12 splátek, možnost odkladu splátky. Např: Úvěr v celkové výši 40 000 Kč, splatnost 48 měsíců, splátka 1 508 Kč. Klient celkem zaplatí 72 384Kč, jeho RPSN činí 38,32%. Při splnění podmínek bonusu za řádné splácení, klientovi vracíme částku 18 144 Kč. Celkem tedy zaplatil částku 54 240 Kč. Po vrácení bonusu za řádné splácení činí pevná zápůjční úroková sazba 17,02 %, RPSN 17,02 %.Splátka neobsahuje žádné poplatky za doplňkové služby
Zprostředkovatel pracuje jako vázaný zástupce pro společnost Profi Credit Czech a.s. a je oprávněn ke spolupráci při uzavření smlouvy o úvěru a péči o klienta po uzavření smlouvy o úvěru.

Jméno: Josef Jeřábek
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420724468127
Lokalita: Všechny lokality
Objem financí: 166 000 Kč
Již vidělo: 180 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta